В съботния ден времето ще е предимно слънчево. Около и

...
 В съботния ден времето ще е предимно слънчево. Около и
Коментари Харесай

Времето в събота – слънчево с температури до 28°

 

В съботния ден времето ще е най-вече слънчево. Около и след обяд над планинските региони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

Само на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици.

Ще духа слаб, в Дунавската низина и в Източна България – сдържан вятър от изток-североизток.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28° , в София – към 23°.

В планините ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра – към 9°.

По Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. В утринните часове тук-там по крайбрежието ще има понижена видимост. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 20°-23°. Температурата на морската вода е 18°-20°.

В следобедните часове тук-там ще има краткотрайни дъждове с гръмотевици

В неделя и понеделник ще доминира слънчево време с краткотрайни следобедни превалявания в планинските региони на Западна България. В утринните часове на обособени места в котловините и низините за малко ще има мъгла.

През идващите дни към този момент на доста места в страната ще вали, в някои региони – интензивно и с градушки. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР